top of page

Kopie van Wie is Ellen en wat doet ze nou precies?

Ik volg Ellen maar weet je eigenlijk niet zo goed wie ze is en wat ze doet? Lees dan door...


Deze vraag kreeg ik afgelopen week. En als er één iemand is die het niet weet, dan zijn er altijd meer. Hierbij mijn uitleg van mij als coach en mijn bedrijf Ellen Poelgeest Coaching.


Ik ben begonnen als ervaringsdeskundige. Ik vond en vind het nog steeds heel belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt en belangrijk genoeg vindt om zichzelf te kunnen uiten. Dat daar mijn waarde ligt komt vanuit mijn verleden. (Bekijk Blog https://www.kletsmetmij.com/post/wat-nou-als-je-niet-met-poppen-speelt).


Een sterke overtuiging waar ik lang mee geleefd heb is: Mijn verhaal mag er niet zijn, en als je verhaal er niet mag zijn dan doe ik er niet toe. Ik heb hier lang mee gestruggeld en nog wel eens, dat zie je nu. Jij volgt mij maar weet eigenlijk niet goed wat ik doe, en wat ik voor jou kan betekenen!? Hier heb ik dus duidelijk iets te verduidelijken, namelijk mezelf laten zien!


Mijn bedrijf is ondertussen veranderd omdat ik veranderd ben. De laatste jaren heb ik mezelf enorm ontwikkeld op persoonlijk gebied. Ik was het zat dat ik niet wist wie ik was en laat staan dat ik wist waar ik blij van werd. Ik heb zelf een coach in armen genomen. En daarna ben ik mezelf gaan specialiseren in NLP.


In wat?


NEURO LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN. Ik heb geleerd hoe het komt dat ik de wereld zie zoals ik hem zie. En ik heb geleerd dat diezelfde wereld er voor jou of een ander heel anders uit ziet. Jij hebt een ander gedachtepatroon en programmering als ik. Dat zijn onbewuste processen, die je bewust kunt gaan maken bij een NLP coach. Als jij je bewust wordt van jouw processen, dan ga je begrijpen waarom jouw wereld er uit ziet zoals die nu is. Als je verlangens hebt naar meer en beter dan is jezelf begrijpen essentieel.


Doormiddel van inzicht te krijgen in ons gedrag kunnen we indien gewenst gedrag veranderen. En als gedrag veranderd verandert ook de uitkomst van jouw leven. In mijn nieuwe Webinar die ik geregeld geef geef ga ik hier dieper op in. Ook al zeg ik het zelf, super interessant! Mocht je dit niet willen missen? Schrijf je dan via mijn website in.


Het Webinar gaat over mijn grootste inzichten die voor meer levensgeluk hebben gezorgd. Als moeder zorg je vanaf dag één voor je kind(eren). Vanaf die dag is dat jouw belangrijkste (bezit). Jezelf zet je automatisch op een laag pitje. En misschien herken je het wel dat dat pitje op een gegeven moment langzaam dooft. Je energie raakt op, waardoor je niet meer die leuke vrouw bent, die je wel wilt zijn. Je komt in een visuele cirkel en je weet er niet meer uit te komen. Je weet niet hoe je het vuurtje weer aan wakkert. Precies daar kan ik jou mee helpen. In de vorm van 1:1 coaching of doormiddel van het volgen van mijn trajecten. https://www.ellenpoelgeest.com/terug-naar-de-kern Het is net waar je nu staat in jouw leven en waar jij behoefte aan hebt.


Wil je meer informatie over mijn aanbod en over mij als coach vraag een GRATIS kennismakingsgesprek met mij aan https://www.ellenpoelgeest.com/gratis-kennismakingsgesprek


Ik ben anders als andere coaches. Je wilt bij mij komen als jij het belangrijk vindt dat jij je snel op je gemak voelt. Er echt verbinding met je wordt gemaakt. Niks gek is wat je verteld en er zonder veroordeling naar je geluisterd wordt. Omdat jij liefdevolle eerlijkheid waardeert, omdat dat is wat jou verder helpt in jouw proces. En als persoonlijke groei samen mag gaan met plezier maken. Dan ben jij mijn match en ik de jouwe.


Ik wil je bedanken voor het uit lezen van deze blog. Ik hoop dat ik je snel spreek of zie, want dat kan betekenen dat jij de eerste stap hebt gezet naar een leuker leven. En dat gun ik jou enorm!


Liefs,


Ellen.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dit kost je onnodig veel energie- Onzekerheid

Onzeker zijn, is dat verkeerd? Iedereen kent momenten van onzekerheid, en waarover we onzeker zijn, verschilt van persoon tot persoon. Sommige onzekerheden vinden hun oorsprong in onze kindertijd, ter

Comments


bottom of page