top of page
MGP_4493_edited.jpg

6 weeks traject: Terug naar de kern

Leer je leven in te richten op een manier die jou echt gelukkig maakt..

Jezelf beter begrijpen en ontdekken wat je echt nodig hebt voor een vervullend leven. 

Je zit continu in je hoofd. Daarbij voel je ook veel druk op je schouders. Waardoor je niet geniet van wat écht belangrijk voor je is.

Je wilt gelukkiger en meer in balans wilt zijn. 

Je merkt dat je boos bent en een ontevreden gevoel hebt. Dat terwijl je alles al hebt. Ondanks het lezen van zelfhulpboeken die wel wat inzichten bieden maar nog geen grote veranderingen teweegbrengen.

Dat je uit je hoofd wilt, om zo meer te kunnen genieten van de belangrijke dingen, zoals het samen zijn met je gezin.

Je hecht nog steeds veel waarde aan de mening van anderen en meer wilt vertrouwen op jezelf.

Je wilt een droom wilt waar je weer naar toe kan leven en het vinden van zingeving voor de toekomst belangrijk voor je is.

Het zou fijn zijn als je minder twijfels zou ervaren en in plaats daarvan meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen.

Je zou zonder schuldgevoel of egoïsme 'nee' kunt zeggen tegen anderen, omdat je beseft dat grenzen stellen belangrijk is voor je eigen welzijn.

Een andere uitkomst zal komen door het anders te gaan doen. 'Terug naar de kern' stelt je in staat om jezelf beter te begrijpen en te ontdekken wat je echt nodig hebt voor een vervullend leven. 

Succes is jezelf leuk vinden, leuk vinden wat je doet en leuk vinden hoe je het doet".

-Maya Angelou, schrijver-

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je je zelfvertrouwen versterkt en niet langer afhankelijk bent van anderen?

Je zou niet meer het gevoel hebben dat je geleefd wordt, maar juist volledige regie hebben over je eigen leven. Door inzicht te krijgen in je gedrag, zou je niet alleen kunnen begrijpen wat je tot nu toe heeft gebracht, maar ook ontdekken wat je nog tegenhoudt.

Denk eens aan de mogelijkheid om je leven in te richten op een manier die jou echt gelukkig maakt. Je zou kunnen streven naar een leven waarin je niet langer gestrest bent, maar juist vanuit rust en balans leeft, wetende dat stress slecht is voor ons lichaam.

Met deze veranderingen zou je een geheel nieuwe energie in het leven kunnen ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen. Het je helder krijgen van je doelen en richting zou je helpen om met enthousiasme naar de toekomst te kijken, wetende dat je op het juiste pad bent.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om meer voldoening te ervaren in zowel je werk als je leven. Hoeveel meer zal jij genieten van je mooie gezin. Dit zou je in staat stellen om met gemak en vertrouwen belangrijke beslissingen te nemen. Bovendien zal je merken dat je communicatie gemakkelijker en duidelijker wordt, waardoor anderen je beter begrijpen.

En last but not least, denk eens aan een leven waarin je in staat bent om grenzen aan te geven, waardoor anderen niet meer over je heen kunnen lopen. Dit zou je de vrijheid en de ruimte geven om jezelf te zijn en jezelf te respecteren.

 

Kortom, het bereiken van al deze veranderingen zou je leven op vele manieren positief kunnen transformeren. Je zou je zelfvertrouwen versterken, innerlijke rust vinden, je eigen geluk nastreven en in harmonie leven met wie je werkelijk bent.

De ontwikkeling aan het eind van het traject:

Meer weten over jezelf: Je snapt nu jezelf beter. Dit maakt het makkelijker om beslissingen te nemen en te leven op een manier die echt bij je past.

Nieuwe vooruitzichten en inzichten: Je hebt nieuwe vooruitzichten en inzichten verkregen over jezelf, anderen en het leven in het algemeen. Dit kan je helpen om positieve veranderingen aan te brengen en nieuwe mogelijkheden te zien.

Persoonlijke doelen en actieplannen: Je weet nu precies wat jouw belangrijke doelen zijn en hebt persoonlijke plannen gemaakt om ze te bereiken Dit stelt je in staat om gericht te werken aan de veranderingen die je graag wilt zien in je leven.

Verbeterde communicatieve vaardigheden: Je kunt nu veel beter uitleggen wat je voelt en wat je wilt, dankzij de verbetering van je communicatieve vaardigheden. Dit kan leiden tot betere, liefdevolle relaties, meer begrip en een betere samenwerking in zowel persoonlijke als professionele situaties.

Verbeterde zelfvertrouwen: Je zelfvertrouwen is enorm gegroeid, waardoor je nu krachtiger en positiever bent in allerlei situaties in je leven.

Mogelijkheid tot groei ontwikkeling: Tijdens dit traject krijg je de nodige tools, inzichten en vaardigheden om te blijven groeien en jezelf verder te ontwikkelen, ook na afloop van het traject. Het vormt een stevige basis waarop je kunt bouwen en nieuwe uitdagingen met vertrouwen tegemoet kunt treden.

​​

Dit zijn slechts enkele van de resultaten die je kunt verwachten aan het einde van het traject. Het uiteindelijke resultaat zal afhangen van jouw inzet, toewijding en bereidheid om te groeien. Het traject bied je de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om deze resultaten te bereiken en een positieve verandering in je leven teweeg te brengen.

Jouw éénmalige investering 

De investering voor het traject Terug naar de kern

€ 499- inclusief btw.

Testemonials

Het traject betekende heel veel voor mij. Ik had echt weer even iets wat ik voor mijzelf kan doen. En nu na het traject nog steeds doe. Omdat ik geleerd heb goed voor mijzelf te zorgen. En aan mij zelf te denken. Ik zag het echt als een moment voor mijzelf. Het levert mij heel veel zelfkennis en liefde voor mijzelf op. Ik kan weer ademhalen en dingen doen die ik leuk vind. En weer een middenweg vinden in zorgen voor anderen en zorgen voor mijzelf. 

 

Ik zou het traject zeker aanraden aan anderen. 

Bedankt lieve Ellen voor dit alles.

Liefs, Cindy 

Het heeft mij bewust van bepaalde dingen gemaakt waardoor ik anders tegen situaties ben gaan aankijken . Hierdoor kies ik meer voor mezelf , wat ik wil i.p.v. altijd maar denken voor een ander .. de opdrachten maken je bewust van jezelf ! Vond het erg leerzaam en ga de opdrachten zeker over een tijdje nog een keer maken om te kijken of mijn standpunt veranderd is !

 

Dank je wel Ellen!

Groetjes Anne

Ik ben dit traject aangegaan omdat ik bepaalde dingen wilde doorbreken. Voor mij, maar ook zeker voor mijn gezin. Ik zat veel te veel in mijn hoofd. En was te veel bezig met onbelangrijke zaken.

 

De opdrachten begeleiden goed. De voorbeelden die worden gegeven vond ik ook heel prettig. Daardoor kon ik gericht de opdrachten maken.

 

De coach gesprekken had ik veel aan. Zo konden we nog wat dieper in gaan op bepaalde zaken. 

 

Ik ken mezelf beter, en zie sneller waar het fout gaat. Dan pak ik de draad weer op zoals in mijn nieuwe verhaal beschreven.

 

Bedankt Ellen.  

Liefs Carolien

Het traject was best pittig. Elke module gaf andere inzichten, die je aan het nadenken zetten. Ik merk dat ik al wat milder ben in mijn uitspattingen. Dat de boosheid die ik eerder voelde minder heftig zijn. Ik zie in dat dit niet alleen voor mij maar voor iedereen beter is. Ik wil je bedanken voor die inzichten, je feedback en de tijd die je voor me genomen hebt. Het persoonlijke contact tijdens de coachsessies waren mij veel waard.

Heel veel lief, Ingrid

Ik wil een leuker leven waarin ik veel meer geniet en doe wat ik écht wil!

 

MGP_4691.jpg
bottom of page