top of page

Je bent gewend om dingen op een bepaalde manier aan te pakken. Een manier die je altijd hielp bij het oplossen van problemen. Tot nu. Want opeens merk je dat je tegen een blokkade(s) oploopt.  

Wil je je eigen dromen verwezenlijken in plaats van te leven naar de verwachtingen van anderen? Heb je behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf om zodoende meer inzicht in je eigen gedrag en je mogelijkheden te verkrijgen? Wil je terugkerende patronen doorbreken?

Herken je jezelf hierin? Dan is 1 op 1 coaching wellicht ook wat voor jou. Coaching is niets anders dan het begeleiden van de reis die iemand wil gaan afleggen. Er is geen mooiere reis dan je eigen reis. Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar die weg.

17916436277456046_edited.jpg
Annelies
 

De gesprekken met Ellen hebben ervoor gezorgd dat ik over de (zelf gecreëerde) bergen heen kon kijken en ik in actie kwam. Zo leerde ik dat ik grip heb op mijn eigen situatie. Ellen is heel begripvol, luistert aandachtig en weet je te confronteren met dat wat je in de weg staat. Ik raad de coaching van Ellen heel erg aan aan iedereen die klaar is met haar situatie en daar verandering in wilt!

Boek een coachsessie

Prijzen 1:1 Coaching:

Investering: 

Losse coachsessie:   €75,-

6 coachgesprekken: € 440,-

7 coachgesprekken: € 503,-

8 coachgesprekken: € 556,-

9 coachgesprekken: € 603,-

Inclusief BTW

bottom of page