top of page

Gratis
Webinar

Wil je meer rust in je hoofd en meer leven vanuit zelfvertrouwen?

Herken jij dat ook? Dat je maar door dendert en eigenlijk niet geniet van alle dingen om en in je leven? Je bent bedolven onder een stoflaag die bestaat uit verantwoordelijkheidsgevoel, schuldgevoelens, moetjes en oneindige to-do lijstjes en vooral die eeuwige automatische piloot. 

Geloof me: ik weet er alles van. Want als je niet uitkijkt kan dit de rest van je leven zo doorgaan. Toch heb ik uiteindelijk gekozen voor mezelf. 

Ik weet wie ik ben, ik waardeer mezelf als mens, ik weet waar ik gelukkig van word en pas dat ook toe in mijn leven. Ik blijf mezelf ontwikkelen. Ik ga soms in mijn eentje een nachtje weg en één keer per jaar bijna een week.

 

Maar dat je ook niet goed weet hoe het anders moet? Je loopt vast tegen het feit dat je niet weet hoe je het anders zou willen. Of je denkt dat wat je wilt dat dat niet mogelijk is?

Je bent wel op zoek, ik hoor het. Je leest al zelf- hulpboeken en snapt de materie, maar het toepassen in je leven nog ingewikkeld. Je wilt het anders maar je neemt pas een keuze als je iets 100% zeker weet.

Ik ga misschien iets zeggen dat je helemaal niet wilt horen... dat moment komt namelijk niet! Het komt je niet aanwaaien. Er komt geen heilige op je pad die je komt redden. Jij bent degene die het werk mag gaan doen.

En dat werk kan beginnen met je aanmelden voor mijn supergave Webinar. Waarin ik mijn grootste inzichten met je deel in mijn reis van zelfontwikkeling. Mijn reis begon nog niet zolang geleden. En door deze inzichten die ik met jou ga delen is mijn wereld ZO veel leuker!

Ik had gewild dat iemand dat mij in één Webinar gratis had verteld.

Heb jij een goed leven en heb je eigenlijk alles wat je hartje begeerd? En voel je wel ergens dat er nog meer geluk en rust mag zijn? Wil jij leren hoe jij jouw gemoedstoestand dagelijks kan beïnvloeden, waardoor je meer energie hebt en daardoor een leuker mens bent?

 

Wil jij leren waarom zelfliefde zo belangrijk is en wat het jouw leven en je omgeving kan brengen?

Door je aan te melden voor mijn Webinar word jij waardevolle inzichten rijker. Die meteen toepasbaar zijn!

NHfotografie-67.jpg

Gratis Webinar word
6 & 15 september gegeven.

Schrijf je hier in.

bottom of page