top of page
image00646_edited.jpg

Het vervolg

NLP twee daagse 

Na het succes van onze inspirerende "NLP in 1 Dag" workshop nodigen we je uit om nog dieper in de wereld van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) te duiken. Waarom je dit zou willen begrijpen? Dat begrijp je als je verder leest.

Begrijp de drijvende krachten achter jouw beslissingen en gedragingen

Ontdek fascinerende aspecten van NLP die je niet alleen in staat stellen om beter met anderen te communiceren, maar ook om dieper inzicht te krijgen in jezelf. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door:

1. Waarden: Begrijp de drijvende krachten achter jouw beslissingen en gedragingen. Het maakt je bewust, waardoor je beter begrijpt waarom sommige dingen je energie kosten in plaats van geven. Door je waarden goed te kennen kan je goed keuzes maken en beter je grenzen aangeven. 

 

2. Ankeren: Leer krachtige technieken om gewenste gemoedstoestanden op te roepen wanneer je ze nodig hebt. Denk aan zelfvertrouwen en moed.

 

3. Metaprogramma’s: Ontdek de blauwdruk van jezelf en daarmee individuele verschillen in denk- en communicatiestijlen om je interacties te beïnvloeden.

 

4. Oogpatronen: Leer de subtiele signalen te herkennen die veel onthullen over iemands denkproces.

 

5. Representatiesystemen: Als je wat meer inzicht hebt in je eigen voorkeuren, begrijp je jezelf een beter en snap je waarom je in bepaalde situaties bepaalde keuzes maakt. Zodra je ontdekt hoe de ander informatie verwerkt kan je hier rekening mee houden waardoor er meer wederzijds begrip ontstaat en de communicatie en klik met elkaar verbetert. 

 

6. Kalibreren: Leer te ontdekken wat er in een ander omgaat, door onbewuste signalen te kunnen waarnemen en hierop te kunnen reageren.

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page