top of page

Balans Vinden in Drukke Tijden: Jouw Tijd Challenge

17888458574669742_edited.jpg
Stel je voor dat er een manier is om de constante druk te verlichten en meer tijd voor jezelf te creëren.

Met de 'Jouw tijd Challenge' bied ik jou een unieke kans om efficiënt om te gaan met de uitdagingen van het moederschap. Herken je het gevoel van constant bezig zijn met de behoeftes van anderen en te weinig tijd voor jezelf hebben? De zoektocht naar een balans tussen werk, gezin en jouw eigen tijd kan overweldigend zijn. De Challenge is ontworpen om je te helpen deze uitdaging aan te gaan, zodat je niet alleen een betere versie van jezelf kunt worden, maar ook waardevolle momenten kunt koesteren en een sterke band kunt opbouwen met je kinderen. 

NHfotografie-26_edited.jpg

Onthoud goed:
Je leeft maar één keer!

Stel je voor als je later terug kijkt naar je leven. Zou je willen zeggen dat je trots was op de keuzes die je hebt gemaakt? Dat je niet alleen zag, maar ook daadwerkelijk hebt ervaren wat tijd voor jezelf met jou kan doen. Jouw geluk is niet alleen van belang voor jou, maar het straalt ook uit naar jouw gezin, en je wordt een krachtig voorbeeld van zelfliefde

Als het voor een ander mogelijk is, is het ook weggelegd voor jou.

Zomaar wat voordelen van de Jouw tijd Challenge voor jou op een rij...

  • Meer Tijd voor Jezelf:

   - De challenge helpt je bewust te worden van hoe je jouw tijd besteedt en moedigt je aan om ruimte te creëren voor activiteiten waarbij je goed voor jezelf zorgt, waardoor je meer tijd voor jezelf hebt.

  •    Zelfbewustzijn:

   - Je wordt aangemoedigd om na te denken over je eigen behoeften en doelen, waardoor je een dieper zelfbewustzijn ontwikkelt en beter begrijpt wat je nodig hebt voor je eigen geluk.

  • Betere Balans:

   - De challenge biedt praktische tips en strategieën om een betere balans te vinden tussen gezinsverantwoordelijkheden en persoonlijke tijd, waardoor je meer in evenwicht voelt.

  • Versterking van Zelfbeeld:

   - Door bewust tijd te maken voor jezelf, ervaar je een versterkt gevoel van eigenwaarde en zelfbeeld, wat bijdraagt aan een positiever zelfbeeld.

  • Herontdekken van Passies:

   - Je wordt aangemoedigd om activiteiten te ondernemen waar je blij van wordt en die passies nieuw leven inblazen, waardoor een gevoel van vervulling ontstaat.​

Ik vond het een mooie inhoud die me vooral inzicht gaf. En me aan hetdenken zette.

 

Heel fijn en persoonlijk. Je neemt er echt de tijd voor en laat zien waar jij

graag wilt helpen en ondersteunen.

 

Ellen is een vrouw die weet waar ze over praat en echt zich inleeft in de

persoon.

 

Cindy Johannes

Ik vond het heel

herkenbaar, vooral dat je wel weet wanneer je te veel doet en geen tijd voorjezelf hebt.

 

En fijn dat er meer vrouwen waren die hetzelfde voelde.

 

Ellen praat zo rustig en

het is ook fijn dat je zelf dit ook allemaal mee maakt en hebt gemaakt. Je eigen ervaringen delen is zo tastbaar en fijn 🙂

Carolien Siderius

De challenge was heel waardevol, en een mooie begin stap om op zoek te gaan naar jezelf.

De vrouwen van deze tijd gunnen zichzelf weinig tijd. Dit was een mooi begin om bezig te zijn met jezelf, en dat mag ook eens!

De challenge had ook fijne opdrachten die je heel easy going kan maken als je even een moment pakt in alle drukte van de dag.

Ik zou deze challenge aan iedereen aanbevelen, iedereen zou zichzelf toch meer me-time moeten gunnen?!

Je bent een topper Ellen!!!

Liefs, Britt

Ellen heeft mij goed begeleid tijdens de Challenge jouw tijd! Ze heeft me laten inzien hoe ik mijn tijd beter kan indelen waardoor er dus wel tijd over blijft voor mij. Ook de bijeenkomsten tijdens het videobellen waren fijn door de begeleiding en omdat iedereen tegen het zelfde probleem aan liep. Je bent dus niet de enige. Ik plan nu ook meer tijd in voor mezelf al is het maar een half uurtje. Even onder de zonnebank of een serie kijken.

Liefs, Inge

Deze vrouwen gingen je voor:
Drie dagen, één challenge met levenslang resultaat.

Let op! Deze Challenge wordt gehouden op 29, 30 en 31 januari op een besloten Instagram-pagina (na aankoop van de Challenge krijg je hier toegang toe). Gedurende drie dagen gaan we samen aan de slag om meer tijd en rust voor JOUWzelf te creëren.

Wat kun je verwachten?

  • Online omgeving met uitleg in video.

  • Een werkboek.

  • Toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemden.

  • Persoonlijke feedback van Ellen (Gespecialiseerde Life/NLP Coach).

bottom of page