top of page

Coaching

Een wandelcoachsessie is er voor jou als jou het fijn lijkt om gecoacht te worden tijdens een wandeling.  

In plaats van tegenover elkaar te zitten in een coachruimte, wandelen we samen in de natuur.

De wandelcoachsessie duurt 60 minuten. 

Met behulp van mijn coaching gaan wij werken aan gevoelens, emoties, intuïtie, kracht en doorzettingsvermogen. Met als uitgangspositie om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ik begeleid je met de methode NLP. Ik heb de opleidingen NLP Practitioner en Master gevolgd.


Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd creëren, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording en communicatieve vaardigheden, doelen stellen en realiseren. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Ik vind het heel belangrijk dat jij je als coachee op je gemak voelt tijdens een sessie. Eén van mijn waarden zijn dan ook verbinding. Dit is wat ik vaak terug krijg: Ellen stelt je snel op je gemak.

Na een wandelcoachsessie heb jij nieuwe inzichten, waar jij weer mee verder kan. Het kan zijn dat je aan één wandelcoachsessie al genoeg hebt, en het kan ook zo zijn dat je nog een paar keer nodig hebt. Dat hangt helemaal af van het onderwerp waar jij mee komt. 

Is toch het volgen van een traject meer iets voor jou?

Informatie traject

'Als ik ergens tegenaanloop waar ik zelf niet uit kom, dan boek ik een wandelsessie bij jou. Je bent een fijne vrouw. Het is soms best confronterend, maar het heeft mij wel veel inzichten gegeven'

'Ik vond het best spannend om een wandelcoachsessie te plannen, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan! Ik kreeg veel inzichten, waar ik zelf echt niet opgekomen was. Bedankt Ellen'

Boek een wandelcoachsessie

Ga jij met mij op pad, zodat je daarna zelf weer verder kunt?

Over

Wil je eerst meer over mij weten?

bottom of page