top of page

Speciale pagina 

Speciaal voor jou!

Deze pagina maak ik écht speciaal voor jou, omdat jij mijn Webinar hebt bijgewoond. Ik vond het te gek dat je daarbij aanwezig was. Dat betekent voor mij heel veel. Het betekent voor mij dat ik niet voor niks zoveel tijd stop in mijn missie. Wat betreft mijn missie,

Ooit leefde ik een oké leven. Van jongs af aan deed ik wat mij opgedragen werd en wat van mij verlangd werd. Nog nooit vroeg ik me af of dit alles wel bij mij hoorde. Laat staan dat ik bij elke keuze stilstond of ik daar gelukkig van werd?

Ik leefde in afgebakende kaders. En ik had het zelf niet door. Om de kaders te verbreden, had ik hulp nodig. 

Onze generatie is niet opgevoed uit het inzicht: zorg dat jij gelukkig bent. Maar meer als je volgt wat hoort, dan zul je gelukkig zijn. En laat geluk nou voor iedereen een andere betekenis hebben.

 

Jij hebt vast ook bepaalde dingen waar je tegenaan loopt nu je volwassen bent. Dingen die jou ook in een bepaalde kaders houden. Een kader waar jij je oké voelt.

En ik vind dat jij het waard bent om écht gelukkig te zijn, en ik kan jou daarbij helpen.

Je hoeft niet alles alleen te doen.

  • Drie online coachsessies waarin de 1e sessie een kennismaking is. In het tweede gesprek kijken we naar jouw doel en maken we een concreet actieplan waar jij mee aan de slag mag gaan. In een derde coachsessie bespreken we de voorderingen. De sessies worden om de drie weken ingepland.

€ 180,- incl.BTW

Normaal €225,-

KORTINGCODE: BUNDEL3

Traject terug naar de kern – 6 weken traject

  •  twee online coachsessies.

  • werkboek.

  • videoboodschappen uitleg per hoofdstuk.

  • een cadeautje.

  • tussentijds mijn feedback per hoofdstuk.

€ 387,- incl. BTW

Normaal €444,-

KORTINGCODE: ZOMER22

NHfotografie-65.jpg

Deze dames gingen je voor...

De wandelsessie was fijn, een ontspannen en open sfeer. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en de juiste tools om door te gaan in de richting die ik wil. Dank je wel voor je tijd, je tips en het delen van je eigen ervaringen Ellen, je hebt mij echt goed geholpen met deze wandelsessie! 

Dankjewel voor de coachsessie, je bent heel fijn om mee te praten, je luistert goed en geeft andere input dan andere mensen om mij heen. Dat helpt mij weer verder! 

Ellen is een mooi persoon met haar hart op de juiste plek. Waarmee je kan lachen en huilen en ook een luisterend oor voor de mensen om haar heen heeft!

Ook al verschillen wij generaties, heeft dat nooit zo gevoeld. Ik vond ik het superfijn en heel prettig begrepen te worden in de tijd dat ik daar behoefte aan had. Gedachten uitwisselen, raad krijgen. Het leeftijdsverschil maakte niet uit. Het is de interesse, de aandacht en het begrip dat je van haar krijgt.

Ik wilde je nog even laten weten dat ik ZO blij ben met ons gesprek. Bedankt voor de tip van het boek, ik ga hem aanschaffen.

bottom of page